Maartje Kraamzorg

voor-tijdens-na

Afbeelding van WhatsApp op 2023-05-23 om 18.08.19
Thom, Valérie, Lauren en Amélie

Lieve Maartje,

Woorden schieten tekort voor het support en het vertrouwen dat je ons hebt gegeven in de eerste week van Amélie haar leven. Wat zijn wij dankbaar dat jij op ons pad kwam, zoals wij al zeiden – het heeft zo moeten zijn!

Zo genoten van jouw openheid, gezelligheid, de goede zorgen en de bemoedigende woorden – elke dag weer! De passie delen voor het samenzijn met de familie en natuurlijk niet te missen jouw heerlijke eten. Niet alleen de goede zorgen voor ons, maar ook voor onze oudste dochter Lauren, het was elke dag een feestje. Ook ons herstel stond voorop, dat kon door jou.

Het was een week om nooit te vergeten, blijft in ons hart 💕. Nogmaals dank 🙏 voor alles, het was onvergetelijk!

Liefs, Thom, Valérie, Lauren en Amélie

5/5
Afbeelding van WhatsApp op 2023-04-29 om 08.21.15
Camille, Bastien and Augustine

‘Maartje is such a lovely person and a beautiful soul!
She is really the Best with the babies but also with the parents.
We felt in a very good hands with her and couldn’t expect a better afterbirth support.
Thank you for everything.’

With love Camille, Bastien and Augustine

5/5
Afbeelding van WhatsApp op 2023-02-19 om 14.46.19
Kim, Steven en Ella

Lieve Maartje

Ongelooflijk dat je laatste dag alweer is aangebroken bij ons kersverse gezin. We gaan je mega missen. Niet alleen je wijze raad, maar ook het wakker worden met Maartje ;).

Wat zijn we je ontzettend dankbaar voor de afgelopen week.
Jij hebt ons een zachte landing gegeven door jouw lieve, warme en invoelende begeleiding.
Er zijn eigenlijk geen woorden om onze dankbaarheid aan je over te brengen.

Weet in elk geval dat wij dit nooit zullen vergeten en wij ieder nieuw gezin een Maartje gunnen. ‘

Heel veel liefs
Steven, Kim en Ella

5/5
Afbeelding van WhatsApp op 2023-02-19 om 14.45.09
Tessa, Casper en Charlie

Het was super om Maartje als onze kraamzorg te hebben!
Vanaf het moment dat ze zichzelf bij ons introduceerde hadden we een goede klik.

Maartje toonde oprechte interesse in ons als kersvers gezin en zorgde enorm goed voor ons. De kraamweek zijn wij daarom heel goed doorgekomen omdat we zo’n fijne support om ons heen hadden.
Deze week had nog veel langer mogen duren!

Maartje heeft ons alle vertrouwen gegeven om zelf de goede start met onze Charlie door te zetten.

Dankjewel lieve Maartje

5/5
Janneke, Jasper en Bobbie
Janneke, Jasper en Bobbie

Wij zijn een Belgisch gezin in Amsterdam. Het was super fijn om Maartje in huis te hebben. Ze paste helemaal bij ons. Maartje kan heerlijk koken, bracht super ontbijt mee, en ze is ontzettend attent. Maartje is zorgzaam, heeft veel kennis en is ervaren. En ze was helemaal gek van onze dochter. Bedankt lieve Maartje!

5/5
WhatsApp Image 2022-07-16 at 3.07.17 PM
Sergio, Therese, Alberto en Gaspare

Maartje was the perfect fit for our family during the days that followed the birth of our second boy. She is patient, adorable, extremely helpful and full of useful tips and information about babies and breastfeeding. Absolutely amazing! Any family would be lucky to have her by their side. Thank you again Maartje, from the bottom of our hearts.

5/5
WhatsApp Image 2022-07-19 at 9.30.47 PM
Wiebe, Jorn en Manu

Toen wij in hele korte tijd de papa’s werden van Manu stond Maartje direct voor ons klaar. Warm, betrokken, heel vertrouwd, flexibel en deskundig. We konden super goed bij haar terecht met onze vragen, ze bracht ons rust en vertrouwen om alles zelf te doen. Met de hulp van Maartje hebben we een hele fijne start gemaakt als nieuw gezin. Als je nog op zoek bent naar een fijne kraamhulp, ga voor Maartje! ❤️

5/5
Anniek en laurens
Laurens, Anniek, Emily en Lily

“De komst van Maartje als kraamverzorgende was een groot geschenk. Ze bracht warmte, liefde en rust voor ons gezin en heeft gezorgd dat wij daarna ook vol vertrouwen verder konden. Wij zijn haar voor altijd dankbaar voor deze bijzondere kraamweek”

5/5
Eva, Tjerk en Ties
Eva, Tjerk en Ties

‘’Vanaf het moment dat Maartje bij ons binnenkwam voelde het goed. Onze ervaring is dat Maartje een kraamverzorgster is, die goed kan aansluiten op wat jij nodig hebt als kersverse ouder. Ze is er voor de zorg van de pasgeboren baby met alles dat hierbij komt kijken. Daarnaast vonden wij het heel bijzonder hoe Maartje het hele proces dat hierbij hoort begeleidt. Maartje geeft dit op een hele natuurlijke en ongedwongen manier aandacht, waardoor jij je als ouder sterker gaat voelen. Zo is het een kraamweek waarin je als gezin de basis legt, veel leert en vertrouwen krijgt waardoor je hierna klaar bent om het helemaal zelf te doen.’’

5/5
WhatsApp-Image-2022-02-28-at-2.01.30-PM
Lieke, Mark en Luana

Voor ons was Maartje de grote redding in de eerste week. Ons dochtertje van 4kg bij geboorte bleek te weinig voeding te krijgen en huilde dag en nacht. Dankzij Maartje zaten we na een paar dagen op het goede pad en is het nu vaak heerlijk vredig. Maartje is fantastisch in haar werk en een heel prettig en warm persoon om in huis te hebben. Ze ziet wat je nodig hebt en zorgt voor de juiste experts en de juiste tools om je verder te helpen. Eerlijk gezegd: we missen haar!

5/5
WhatsApp Image 2022-02-28 at 1.53.27 PM
Cyra, Robert en Augustus

Vanaf het eerste moment dat Maartje binnen kwam gaf ze ons rust. Als kersverse ouders was de kraamtijd spannend en we hadden oneindig veel vragen. Maartje beantwoorde alle vragen en gaf ons veel vertrouwen. Ik voelde mij gesterkt in wat ik deed en het moederschap gaat mij nu zo makkelijk af. Daar heeft Maartje enorm aan bijgedragen. Ze is deskundig en professioneel. Daarnaast liefdevol en warm!

5/5
WhatsApp Image 2022-02-28 at 1.57.26 PM
Emilie, Reinout en Ellewies

Maartje heeft onze eerste week met Ellewies magisch gemaakt. 

Het krijgen van een kind is al mooi, betoverend  en tegelijkertijd heftig, bijzonder emotioneel en intens.
Door Maartje haar aanwezigheid : zorgzaam, liefdevol, puur, konden wij drieën ons in al onze kwetsbaarheid ontvouwen als nieuw gezin.


Maartje heeft gezorgd voor een hemelse start. 
Veilig, intiem met rust en warmte. En ze heeft ons zoiets belangrijks gegeven … VERTROUWEN.
Vertrouwen dat Ellewies het goed doet, dat wij het goed doen en dat we een goed team zijn met elkaar.
De croissants, heerlijk gevulde paprika’s, lunches en fruit, waren naast haar goede (medische) kennis en kunde fantastisch.
Maar bovenal de veiligheid die zij creëerde, de goede gesprekken en haar luisterend oor.
Wij leren en groeien iedere dag- ondermeer door haar liefdevolle en authentieke manier van werken.

5/5
Maartje Kraamzorg_Annemijn_Machiel_Romee
Annemijn, Machiel en Romèe

Maartje is een super lieve kraamverzorgster. Door haar hulp heb ik genoeg kunnen rusten en genieten van mijn baby. Maartje heeft een hart van goud en dat ervaar je door alle rust die ze met zich mee brengt.
Ik zou Maartje als kraamverzorgende aan iedereen aanraden!

5/5
Maartje Kraamzorg_Megan_Arie_Lola_Raf_Liv
Meghan, Arie, Lola, Raf en Liv

De kraamzorg door Maartje hebben wij ervaren als een hele goede match. Naast alle uitleg en controles die je houvast en kennis geven als nieuwe ouder, leert Maartje je echt te vertrouwen op je eigen gevoel. Waardoor ook wanneer zij het kraamhuis weer verlaten heeft, je een goede basis hebt als nieuw gezin.

5/5
Maartje Kraamzorg_Lion_Daken_Tamar_Alon
Lion, Daken, Tamar en Alon

We were very lucky to have Maartje as our Kraamzorg after the birth of our second child. When Maartje was around everything was amazingly in control, she brings with her only positive and relaxed atmosphere, so the newborn was happy and comfortable ,also his parents and the older child. Maartje knew how to fit herself gently in to our home and daily routine and made the first days after birth very enjoyable to all of us. her help is priceless and also her knowledge.

5/5
Maartje Kraamzorg_Suzanne_Mark_Emma_Kiki
Suzanne, Mark, Emma en Kiki

‘Maartje is op ieder front een enorme toegevoegde waarde voor de kraamweek of (juist) de periode erna. Wij hadden haar graag nog langer bij ons gehouden (fluxus postpartum), en geloof ook helemaal in het concept waarbij de zorg niet abrupt afloopt na een kraamweek. Maartje brengt rust, warmte, het gevoel dat alles goed is, dosis humor en een luisterend oor. Dat laatste niet alleen voor de vrouw maar ook zeker voor de man en eventuele andere telgen die rondlopen. Al heel snel weet ze op een prettige wijze een plekje te creëren in de gezinssituatie die juist in de beginfase pittig, hectisch en uitdagend kan zijn. Het voelt veilig om alles te kunnen bespreken en geeft goede tips, is mega zorgzaam en oplettend, en bovenal legt ze je ook nog eens heerlijk in watten met heerlijke (prachtige) fruitschalen en cappuccino’s. Ze blijft betrokken en je krijgt bij haar niet het gevoel, uit het oog, uit het hart. Daardoor gun ik iedereen zo’n oprecht mooi mens in je kraamperiode.

5/5
Maartje Kraamzorg_Sabine_Jeroen_Olivier_Benjamin
Sabine, Jeroen, Olivier en Benjamin

Ik gun elke kraamvrouw een Maartje tijdens hun kraamtijd. Maartje is iemand waarbij je meteen op je gemak voelt, waar ik naar op zoek was. Ze luistert en voelt goed aan wat jouw behoeftes zijn. Ze zet je in je kracht en begeleid waar nodig maar zorgt ook dat je rust. Ik liet mijn kleine dan ook met een gerust hart in handen van Maartje als ik even kon slapen. Daarnaast zorgt ze ook op een ongedwongen manier voor het hele gezin. Wij waren heel gelukkig met Maartje!

5/5