Maartje Kraamzorg

voor-tijdens-na

Afbeelding van WhatsApp op 2024-03-24 om 22.12.26_649d98f5
Liselotte, Rutger en Pien

✨Liefste Maartje

Maartje is iemand die je heel klein wilt opvouwen; in je broekzak wilt steken, en voor altijd overal mee naar toe wilt nemen. 💜💜

Onze kraamweek was geweldig mooi, en Maartje heeft daar een heel groot aandeel in gehad.
Zo betrokken, zo liefdevol en zo relaxed. Elke ochtend keken we weer uit naar de deurbel om even bij te kunnen praten. Het zat ‘m in de kleine details die levenskracht gaven (bed lekker terug geslagen als ik even ging plassen), knuffels en de juiste vragen op precies het juiste moment en de slappe lach om kolfapparaten die niet aangingen. Ze voelt haarfijn aan wat je nodig hebt, en geeft je nog 10x meer.

Ook heel fijn – Maartje heeft korte lijntjes met allerlei andere #zorgprofessionals. Zo is ze all the way gegaan om ons goed te kunnen begeleiden in het opstarten van de borstvoeding en hierbij extra tips gekregen van lactatiekundige @talithadeboer
Ook heeft ze binnen no time een #postpartummassage weten te regelen bij de liefste @laylacremer toen ik bijna instortte.

Pientje mist haar nu al! En anders wij wel. Maar ze heeft ons in een korte tijd het vertrouwen geven dat we weten wat we doen.

DIKKE KNUFFEL VAN PIEN 
RUT & LOT

5/5
Afbeelding van WhatsApp op 2024-01-04 om 16.05.48_e73f5438
Marlon, Marlou en Brando

Maartje, lieve lieve Maartje,

Waar moeten we beginnen? Vanaf de eerste intake hadden we al een enorme klik, lekker down-to-earth, het was een match! Zo betrokken was je al vanaf het begin van de zwangerschap, we hielden fijn contact via de app en je was altijd bereikbaar om even te sparren over van alles en nog wat. En toen na een zware bevalling was je daar… Al vroeg in de ochtend, gelijk was je rust en warmte voelbaar. In een periode van veel onzekerheid, pijn, hormonen en angst gaf jij vertrouwen en zekerheid. Onze zoon heeft ondanks een intense week zo’n mooie landing gemaakt en daar zijn wij jou enorm dankbaar voor want wat heb je alles gegeven aan ons minigezinnetje. Je tips, tricks, lessen voor het leven, we nemen alles mee voor in de toekomst! En we hebben er gewoon nog een tante bij, tante Maartje! Dank voor al onze fijne gesprekken, humor en liefde. Het was een feestje om jou tijdens kerst in ons huis te hebben!
LOVE LOVE LOVE 💙💫 
We keep in touch!

5/5
Afbeelding van WhatsApp op 2024-01-04 om 16.02.46_523cb0dc
Stephanie, Theo, Sarah

Lieve, lieve Maartje,

Vanaf het moment dat je hier op intake bent geweest, was er een enorme klik. Als aanstaande ouders die niks wisten en jij al moest glimlachen bij elke vraag omdat we zulke leken waren.

Bij het tussentijds gesprek, wat ook zo fijn is omdat je dan toch elkaar meer leert kennen, hebben we al gegierd, gekletst en de laatste dingen besproken. Jij zorgde ervoor dat ik geen stress had voor wat er na de bevalling kwam. ‘Dat komt wel goed, dan is Maartje er’ dacht ik dan. Ook ons tussentijds contact over de app was heel fijn!

En toen kwam de kraamweek…alles was wennen, behalve jij!!
Jij was hier als een vis in het water.
De lastige start (van wennen en het leren kennen van je kindje) tot geen slaap, hormonen en het herstel, was jij daar met je kennis, warmte, geruststelling, aanmoediging, onze vraagbaak én humor…want god wat heb je dat nodig in de kraamweek, HUMOR! Wat hebben we vreselijk gelachen.

Voor wie Maartje nog krijgt, geniet ervan want voor je het weet breekt die laatste dag aan en als je nog geen kraamtranen had, dan komen ze wel, en goed ook.

Lieve Maartje,
Je hebt de kraamweek een gouden randje gegeven, maar ook zeker onze weg er naartoe.
Je hebt een grote plek in ons hart ❤

Heel knuffels van
Stephanie, Theo, Sarah

5/5
Afbeelding van WhatsApp op 2024-01-04 om 16.00.57_94bac364
Flip, Steef en Flo

Lieve Maartje
Wat zijn wij ongelooflijk gelukkig met ons kleine wonder.
Niet alleen gelukkig met onze Flip, maar ook met jou in het bijzonder.

Naast alle geluk, liefde en blijdschap die jij wist te geven
Was er ook vertrouwen, rust en lessen voor de rest van ons leven.

Dit alles uit zoveel diepgewortelde liefde voor het geen jij doet
Wij wensen iedereen die net ouders worden, zijn eigen Maartje ontmoet

Je bent alles wat wij in deze fase hadden kunnen wensen waarvoor dank voor iedere lach, troost en liefdevolle klank. ‘

Dank, dank, dank liefste Maartje’

Dikke kussen
Flip, Steef en Flo

5/5
Afbeelding van WhatsApp op 2024-01-04 om 15.57.34_08eb0150
Mila, Paul & Anaïs

‘Maartje kwam hoog aanbevolen via een vriendin en dit is sowieso de beste tip geweest tijdens mijn hele zwangerschap.

Maartje is zo ontzettend zorgzaam, lief, ontspannen en met verstand van zaken natuurlijk! Zowel voor onze baby als voor ons. Na een pittige bevalling hadden wij onze kraamhulp kei hard nodig en Maartje heeft ons op de leukste manier door dit nieuwe hoofdstuk heen geloodst.

Redelijk hersteld en vol zelfvertrouwen kunnen wij nu met z’n drietjes verder. Heel erg bedankt lieve Maartje’ 💓 💫

Veel liefs Mila, Paul & Anaïs

5/5
Afbeelding van WhatsApp op 2023-05-23 om 18.08.19
Thom, Valérie, Lauren en Amélie

Lieve Maartje,

Woorden schieten tekort voor het support en het vertrouwen dat je ons hebt gegeven in de eerste week van Amélie haar leven. Wat zijn wij dankbaar dat jij op ons pad kwam, zoals wij al zeiden – het heeft zo moeten zijn!

Zo genoten van jouw openheid, gezelligheid, de goede zorgen en de bemoedigende woorden – elke dag weer! De passie delen voor het samenzijn met de familie en natuurlijk niet te missen jouw heerlijke eten. Niet alleen de goede zorgen voor ons, maar ook voor onze oudste dochter Lauren, het was elke dag een feestje. Ook ons herstel stond voorop, dat kon door jou.

Het was een week om nooit te vergeten, blijft in ons hart 💕. Nogmaals dank 🙏 voor alles, het was onvergetelijk!

Liefs, Thom, Valérie, Lauren en Amélie

5/5
Afbeelding van WhatsApp op 2023-04-29 om 08.21.15
Camille, Bastien and Augustine

‘Maartje is such a lovely person and a beautiful soul!
She is really the Best with the babies but also with the parents.
We felt in a very good hands with her and couldn’t expect a better afterbirth support.
Thank you for everything.’

With love Camille, Bastien and Augustine

5/5
Afbeelding van WhatsApp op 2023-02-19 om 14.46.19
Kim, Steven en Ella

Lieve Maartje

Ongelooflijk dat je laatste dag alweer is aangebroken bij ons kersverse gezin. We gaan je mega missen. Niet alleen je wijze raad, maar ook het wakker worden met Maartje ;).

Wat zijn we je ontzettend dankbaar voor de afgelopen week.
Jij hebt ons een zachte landing gegeven door jouw lieve, warme en invoelende begeleiding.
Er zijn eigenlijk geen woorden om onze dankbaarheid aan je over te brengen.

Weet in elk geval dat wij dit nooit zullen vergeten en wij ieder nieuw gezin een Maartje gunnen. ‘

Heel veel liefs
Steven, Kim en Ella

5/5
Afbeelding van WhatsApp op 2023-02-19 om 14.45.09
Tessa, Casper en Charlie

Het was super om Maartje als onze kraamzorg te hebben!
Vanaf het moment dat ze zichzelf bij ons introduceerde hadden we een goede klik.

Maartje toonde oprechte interesse in ons als kersvers gezin en zorgde enorm goed voor ons. De kraamweek zijn wij daarom heel goed doorgekomen omdat we zo’n fijne support om ons heen hadden.
Deze week had nog veel langer mogen duren!

Maartje heeft ons alle vertrouwen gegeven om zelf de goede start met onze Charlie door te zetten.

Dankjewel lieve Maartje

5/5
Janneke, Jasper en Bobbie
Janneke, Jasper en Bobbie

Wij zijn een Belgisch gezin in Amsterdam. Het was super fijn om Maartje in huis te hebben. Ze paste helemaal bij ons. Maartje kan heerlijk koken, bracht super ontbijt mee, en ze is ontzettend attent. Maartje is zorgzaam, heeft veel kennis en is ervaren. En ze was helemaal gek van onze dochter. Bedankt lieve Maartje!

5/5
WhatsApp Image 2022-07-16 at 3.07.17 PM
Sergio, Therese, Alberto en Gaspare

Maartje was the perfect fit for our family during the days that followed the birth of our second boy. She is patient, adorable, extremely helpful and full of useful tips and information about babies and breastfeeding. Absolutely amazing! Any family would be lucky to have her by their side. Thank you again Maartje, from the bottom of our hearts.

5/5
WhatsApp Image 2022-07-19 at 9.30.47 PM
Wiebe, Jorn en Manu

Toen wij in hele korte tijd de papa’s werden van Manu stond Maartje direct voor ons klaar. Warm, betrokken, heel vertrouwd, flexibel en deskundig. We konden super goed bij haar terecht met onze vragen, ze bracht ons rust en vertrouwen om alles zelf te doen. Met de hulp van Maartje hebben we een hele fijne start gemaakt als nieuw gezin. Als je nog op zoek bent naar een fijne kraamhulp, ga voor Maartje! ❤️

5/5
Anniek en laurens
Laurens, Anniek, Emily en Lily

“De komst van Maartje als kraamverzorgende was een groot geschenk. Ze bracht warmte, liefde en rust voor ons gezin en heeft gezorgd dat wij daarna ook vol vertrouwen verder konden. Wij zijn haar voor altijd dankbaar voor deze bijzondere kraamweek”

5/5
Eva, Tjerk en Ties
Eva, Tjerk en Ties

‘’Vanaf het moment dat Maartje bij ons binnenkwam voelde het goed. Onze ervaring is dat Maartje een kraamverzorgster is, die goed kan aansluiten op wat jij nodig hebt als kersverse ouder. Ze is er voor de zorg van de pasgeboren baby met alles dat hierbij komt kijken. Daarnaast vonden wij het heel bijzonder hoe Maartje het hele proces dat hierbij hoort begeleidt. Maartje geeft dit op een hele natuurlijke en ongedwongen manier aandacht, waardoor jij je als ouder sterker gaat voelen. Zo is het een kraamweek waarin je als gezin de basis legt, veel leert en vertrouwen krijgt waardoor je hierna klaar bent om het helemaal zelf te doen.’’

5/5
WhatsApp-Image-2022-02-28-at-2.01.30-PM
Lieke, Mark en Luana

Voor ons was Maartje de grote redding in de eerste week. Ons dochtertje van 4kg bij geboorte bleek te weinig voeding te krijgen en huilde dag en nacht. Dankzij Maartje zaten we na een paar dagen op het goede pad en is het nu vaak heerlijk vredig. Maartje is fantastisch in haar werk en een heel prettig en warm persoon om in huis te hebben. Ze ziet wat je nodig hebt en zorgt voor de juiste experts en de juiste tools om je verder te helpen. Eerlijk gezegd: we missen haar!

5/5
WhatsApp Image 2022-02-28 at 1.53.27 PM
Cyra, Robert en Augustus

Vanaf het eerste moment dat Maartje binnen kwam gaf ze ons rust. Als kersverse ouders was de kraamtijd spannend en we hadden oneindig veel vragen. Maartje beantwoorde alle vragen en gaf ons veel vertrouwen. Ik voelde mij gesterkt in wat ik deed en het moederschap gaat mij nu zo makkelijk af. Daar heeft Maartje enorm aan bijgedragen. Ze is deskundig en professioneel. Daarnaast liefdevol en warm!

5/5
WhatsApp Image 2022-02-28 at 1.57.26 PM
Emilie, Reinout en Ellewies

Maartje heeft onze eerste week met Ellewies magisch gemaakt. 

Het krijgen van een kind is al mooi, betoverend  en tegelijkertijd heftig, bijzonder emotioneel en intens.
Door Maartje haar aanwezigheid : zorgzaam, liefdevol, puur, konden wij drieën ons in al onze kwetsbaarheid ontvouwen als nieuw gezin.


Maartje heeft gezorgd voor een hemelse start. 
Veilig, intiem met rust en warmte. En ze heeft ons zoiets belangrijks gegeven … VERTROUWEN.
Vertrouwen dat Ellewies het goed doet, dat wij het goed doen en dat we een goed team zijn met elkaar.
De croissants, heerlijk gevulde paprika’s, lunches en fruit, waren naast haar goede (medische) kennis en kunde fantastisch.
Maar bovenal de veiligheid die zij creëerde, de goede gesprekken en haar luisterend oor.
Wij leren en groeien iedere dag- ondermeer door haar liefdevolle en authentieke manier van werken.

5/5
Maartje Kraamzorg_Annemijn_Machiel_Romee
Annemijn, Machiel en Romèe

Maartje is een super lieve kraamverzorgster. Door haar hulp heb ik genoeg kunnen rusten en genieten van mijn baby. Maartje heeft een hart van goud en dat ervaar je door alle rust die ze met zich mee brengt.
Ik zou Maartje als kraamverzorgende aan iedereen aanraden!

5/5
Maartje Kraamzorg_Megan_Arie_Lola_Raf_Liv
Meghan, Arie, Lola, Raf en Liv

De kraamzorg door Maartje hebben wij ervaren als een hele goede match. Naast alle uitleg en controles die je houvast en kennis geven als nieuwe ouder, leert Maartje je echt te vertrouwen op je eigen gevoel. Waardoor ook wanneer zij het kraamhuis weer verlaten heeft, je een goede basis hebt als nieuw gezin.

5/5
Maartje Kraamzorg_Lion_Daken_Tamar_Alon
Lion, Daken, Tamar en Alon

We were very lucky to have Maartje as our Kraamzorg after the birth of our second child. When Maartje was around everything was amazingly in control, she brings with her only positive and relaxed atmosphere, so the newborn was happy and comfortable ,also his parents and the older child. Maartje knew how to fit herself gently in to our home and daily routine and made the first days after birth very enjoyable to all of us. her help is priceless and also her knowledge.

5/5