Maartje Kraamzorg

voor-tijdens-na

✨Liefste Maartje

Maartje is iemand die je heel klein wilt opvouwen; in je broekzak wilt steken, en voor altijd overal mee naar toe wilt nemen. 💜💜

Onze kraamweek was geweldig mooi, en Maartje heeft daar een heel groot aandeel in gehad.
Zo betrokken, zo liefdevol en zo relaxed. Elke ochtend keken we weer uit naar de deurbel om even bij te kunnen praten. Het zat ‘m in de kleine details die levenskracht gaven (bed lekker terug geslagen als ik even ging plassen), knuffels en de juiste vragen op precies het juiste moment en de slappe lach om kolfapparaten die niet aangingen. Ze voelt haarfijn aan wat je nodig hebt, en geeft je nog 10x meer.

Ook heel fijn – Maartje heeft korte lijntjes met allerlei andere #zorgprofessionals. Zo is ze all the way gegaan om ons goed te kunnen begeleiden in het opstarten van de borstvoeding en hierbij extra tips gekregen van lactatiekundige @talithadeboer
Ook heeft ze binnen no time een #postpartummassage weten te regelen bij de liefste @laylacremer toen ik bijna instortte.

Pientje mist haar nu al! En anders wij wel. Maar ze heeft ons in een korte tijd het vertrouwen geven dat we weten wat we doen.

DIKKE KNUFFEL VAN PIEN 
RUT & LOT